Kontakta Vulverine

Frågor om rådgivning/boka tid: Observera att jag inte kan ge personlig rådgivning om din hälsa via mail, för detta behöver du boka en tid via Bokadirekt, så att jag kan bemöta dig korrekt och få en förståelse för hela din situation. Jag släpper nya tider löpande, oftast är det fullbokat ca 3 månader framöver och tiderna går åt snabbt. Om du inte hittar en ledig tid kan du skriva upp dig här så får du notiser per mail så fort jag släpper nya tider eller när någon avbokar sin tid! 

Frågor om handledning i Justissemetoden: Jag är fullbokad för handledning i Justissemetoden fram till 2021, om du söker en Justissehandlare kan du istället vända dig till någon av mina kollegor

Frågelådan: Om du har en fråga men inte hittar en tid för rådgivning så kan du skicka den till Frågelådan. OBS frageladan@vulverine.se bevakas inte av mig personligen, så någon av mina medarbetare kommer alltså att läsa ditt mail! Försök ställa frågan så allmängiltigt som möjligt då det inte är ett forum för privat rådgivning.

Tips: Ta dig gärna tid att gå igenom det material som finns publicerat! Se under Om Vulverine, i bloggen samt på @vulverinekoos där information finns kategoriserad.

Kontakta mig om du har förslag kring samarbeten.

Vulverine samlar in och behandlar informationen jag lämnar i detta formulär. Informationen delas inte med tredje part.

Jenny Koos

Pin It on Pinterest