Kontakta Vulverine

Frågor om rådgivning/boka tid: Observera att jag inte kan ge personlig rådgivning om din hälsa via mail, för detta behöver du boka en tid via Bokadirekt så att jag kan bemöta dig korrekt och få en förståelse för hela din situation. Jag tar inga nya klienter förrän 2021, men kommer att ta en del återbesök i vinter.

Frågor om handledning i Justissemetoden: Jag är fullbokad för handledning i Justissemetoden fram till hösten 2021, om du söker en Justissehandledare kan du istället vända dig till någon av mina kollegor

Frågelådan: Om du har en fråga men inte hittar en tid för rådgivning så kan du skicka den till Frågelådan. Titta först igenom existerande onlineföreläsningar för att se om din fråga redan behandlats, utförliga innehållsförteckningar finns i blogginlägg. OBS frageladan@vulverine.se bevakas inte av mig personligen, så någon av mina medarbetare kommer alltså att läsa ditt mail! Försök ställa frågan så allmängiltigt som möjligt då det inte är ett forum för privat rådgivning.

Tips: Ta dig gärna tid att gå igenom det material som finns publicerat! Se under Om Vulverine, i bloggen samt på @vulverinekoos där information finns kategoriserad.

Kontakta mig om du har förslag kring samarbeten.

Vulverine samlar in och behandlar informationen jag lämnar i detta formulär. Informationen delas inte med tredje part.

Jenny Koos

Pin It on Pinterest