Frågelådan #4

FRÅGELÅDAN nu som liveföreläsning på boon.tv

Välkommen till en 90 minuters miniföreläsning utifrån era frågor! 
Jag har plockat frågor och verkliga exempel som mina följare har skickat till frageladan@vulverine.se och ger er svar i detta livesända webinar. Du som köper biljett (180kr) kan även titta i efterhand.
Denna månadens edition tar upp följande frågor:

1. Vad gör en om en inte har råd att ta blodprover eller gå till en praktiker men har en känsla av att något inte står rätt till hormonellt?
2. Varför gör brösten svinont från ägglossning till mens? 
3. Vad kan göra att en plötsligt får minskad mens?
4. Hur påverkas menscykeln av en abort?
5. Acne som biverkning av preventivmedel, eller efter avslut med preventivmedel – varför uppkommer det och vad kan en göra åt det?
6. Varför rekommenderar jag D-vitamin för bättre menscykler och hur bör en ta det? Finns det några risker med att ta D-vitamin?

Du kan fortfarande köpa replay på https://boon.tv/vulverine/frgeldan-4 ! Välkommen!

Fler events

Frågelådan #7

Frågelådan #7

Ett helt avsnitt om att främja ägglossning och fertilitet! Oavsett om du vill bli gravid eller bara förbättra din menscykel, så har du nytta av att förstå hur fertiliteten funkar och vad du (och en eventuell partner) kan göra för att optimera både ägg och spermier. I...

Frågelådan #6

Frågelådan #6

Blödningar En webbföreläsning helt ägnad åt allehanda sorters blödningar! Frågor som kommer att tas upp är bl.a.: Hur ska en normal mens te sig? Vad kan göra att blödning blir lättare eller tyngre? Vad beror klumpar i mensen på? Hur påverkar stress och hormonobalanser...

Pin It on Pinterest

Dela inlägg