Frågelådan #21 Mat för bättre hormonbalans och hormonhälsa

Publicerad av Vulverine den 14 oktober, 2020

Vad ska du äta egentligen?

Vad ska du äta för mat för bättre hormonbalans och hormonhälsa? Den 9/2 -21 gör jag ett webinar helt om kosten! Här ska pratas tarmflora, matintoleranser, estrobolom, autoimmunitet och mycket mer. Det blir en sammanställning av forskning och erfarenhet vad gäller optimal kost för friska menscykler, gott mående, hög fertilitet och ett smidigare klimakterium. Jag går även in på mäns kost och hur våra respektive behov skiljer sig åt.

Du köper biljett till Boon-eventet ”Kost för bättre hormonhälsa” på denna länk: https://boon.tv/vulverine/kost.

Om formatet:

FRÅGELÅDAN är mina liveföreläsningar på boon.tv/vulverine, som jag kör 2ggr/månaden.
Jag plockar frågor och verkliga exempel som ni har skickat till frageladan@vulverine.se och ger er svar i dessa livesända webinar på 1,5 – 2,5 timmar spellängd per styck.

Du kan köpa pay per view på en enstaka föreläsning och få obegränsad tillgång till det webinaret, alltså kolla i efterhand om och om igen om du behöver. Priset är satt efter längd på föreläsningen, från 200-320kr. Du kan också bli prenumerant för 450 kr/månaden och få tillgång till ALLT material (just nu mer än 30 timmars föreläsningstid). Om du slutar prenumerera försvinner förstås accessen till alla webinarier, ifall du inte köpt separat biljett till något av dem. Du behöver inte sitta med när jag sänder live (men om du gör det kan du ställa frågor i chatten), utan du tittar när du vill efter sändning. Ifall du inte prenumerar så trycker du bara på ”Buy Replay”.

Om du inte kan vänta på webinaret kan du få en försmak i dessa två poddar som jag deltagit i, Healthfulnesspodden med Natalie Yonan och 4health med Anna Sparre. Du kan också läsa detta blogginlägg, där jag förklarar en del om min syn på kost och kvinnohälsa.

Fler events

Pin It on Pinterest

Dela inlägg