Frågelådan #19 – Svamp och bakteriell vaginos

Publicerad av Vulverine den 14 oktober, 2020

Svamp och bakteriell vaginos: En onlineföreläsning om allt som kliar, svider, spricker, luktar och ger konstiga flytningar (i underlivet alltså)!

I det här webinariet kommer jag prata svamp, bakteriell vaginos och även toucha lite på lichen, vestibulit, bartholinit med mera blygd- och slemhinnerelaterat. Varför uppstår det, hur hänger det ihop med din hormonhälsa, vad kan du göra åt det kort- och långsiktigt, och vad har hjälpt folk i min praktik?

Föreläsningen sänds live den 6e januari 2021 och kommer vara ca 1,5 timme lång. Du köper biljett på https://boon.tv/vulverine/svamp
Välkommen!

Om formatet:

FRÅGELÅDAN är mina liveföreläsningar på boon.tv/vulverine, som jag kör 2ggr/månaden.
Jag plockar frågor och verkliga exempel som ni har skickat till frageladan@vulverine.se och ger er svar i dessa livesända webinar på 1,5 – 2,5 timmar spellängd per styck.

Du kan köpa pay per view på en enstaka föreläsning och få obegränsad tillgång till det webinaret, alltså kolla i efterhand om och om igen om du behöver. Priset är satt efter längd på föreläsningen, från 200-320kr. Du kan också bli prenumerant för 450 kr/månaden och få tillgång till ALLT material (just nu mer än 30 timmars föreläsningstid). Om du slutar prenumerera försvinner förstås accessen till alla webinarier, ifall du inte köpt separat biljett till något av dem. Du behöver inte sitta med när jag sänder live (men om du gör det kan du ställa frågor i chatten), utan du tittar när du vill efter sändning. Ifall du inte prenumerar så trycker du bara på ”Buy Replay”.

Välkomna!

Fler events

Pin It on Pinterest

Dela inlägg