Integritetspolicy

Insamling av information

Den här webbsidan samlar in information från dig när du kontaktar Vulverine via ett kontaktformulär. Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress och ditt telefonnummer (om du fyller i det i kontaktformuläret). När du besöker webbplatsen tar vi dessutom automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. 

 

Så använder Vulverine din information

  • För att kontakta dig via e-post eller telefonnummer (om du fyller i det i kontaktformuläret)
  • Förbättringar av hemsida och användarupplevelsen
  • Förbättra service och ditt behov av hjälp

 

Utlämnande till tredje part

Vulverine säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper till att driva webbplatsen, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

 

Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta specifika tjänster får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

 

Radera personuppgifter

Du kan när som helst kontakta Vulverine på info@vulverine.se för att få information om vilka personuppgifter som finns sparat om dig eller om du vill att vi raderar dina personuppgifter. 

 

Samtycke

Genom att använda Vulverines webbplats och kontaktformulär godkänner du denna integritetspolicy.

 

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Jenny Koos
E-post: info@vulverine.se 
Telefon: 0707-897253
Besöksadress: Tegelgårdsgatan 3, 211 33 Malmö

Pin It on Pinterest