Kontakta Vulverine

Observera att jag inte kan ge personlig rådgivning om din hälsa via mail, för detta behöver du boka en tid via Bokadirekt, så att jag kan bemöta dig korrekt och få en förståelse för hela din situation! Frågor om din personliga hälsa utan bokad tid kan jag alltså tyvärr inte besvara. Jag släpper tider löpande, oftast är det fullbokat ca 3 månader framöver. Jag har ingen avbokningslista och kan inte ordna fram fler tider än de som ligger ute.

Jag är även fullbokad för handledning i Justissemetoden fram till 2021, om du söker en Justissehandlare kan du istället vända dig till någon av mina kollegor

Om du har en fråga men inte hittar en tid för rådgivning så kan du skicka den till Frågelådan. OBS frageladan@vulverine.se bevakas inte av mig personligen, så någon av mina medarbetare kommer alltså att läsa ditt mail! Försök ställa frågan så allmängiltigt som möjligt då det inte är ett forum för privat rådgivning.

Ta dig gärna tid att gå igenom det material som finns publicerat! Se under Om Vulverine, i bloggen samt på @vulverinekoos där information finns kategoriserad. Kontakta mig om du har förslag kring samarbeten.

Vulverine samlar in och behandlar informationen jag lämnar i detta formulär. Informationen delas inte med tredje part.

Jenny Koos

Pin It on Pinterest