Kontakta Vulverine

Frågor om rådgivning/boka tid: OBS jag tar för närvarande inga nya klienter och jag kan inte ge personlig rådgivning om din hälsa via mail! Om du är intresserad av just mitt perspektiv på hormonhälsa och fertilitet, se mina webinarier där du får mycket grundkunskap och säkerligen svar på många av dina frågor. Här kan du läsa mer om de olika prenumerationspaketen.

Frågor om handledning i Justissemetoden: Väntelistan för Justissemetoden hos mig är full och jag kommer inte ta nya klienter under hela resterande 2021. Om du söker en Justissehandledare kan du istället vända dig till någon av mina kollegor

Frågelådan: Om du har en fråga kan du skicka den till Frågelådan. Titta först igenom existerande onlineföreläsningar för att se om din fråga redan behandlats, utförliga innehållsförteckningar finns i blogginlägg. OBS frageladan@vulverine.se bevakas inte av mig personligen, så någon av mina medarbetare kommer alltså att läsa ditt mail! Försök ställa frågan så allmängiltigt som möjligt då det inte är ett forum för privat rådgivning.

Tips: Ta dig gärna tid att gå igenom det material som finns publicerat! Se under Om Vulverine, i bloggen samt på @vulverinekoos där information finns kategoriserad.

Kontakta mig om du har förslag kring samarbeten.

Vulverine samlar in och behandlar informationen jag lämnar i detta formulär. Informationen delas inte med tredje part.

Jenny Koos

Pin It on Pinterest